woensdag 17 januari 2018

Snack tag

Snack tag begod! Ware het niet dat ik de blog van Renilde en Kelly gelezen had dan had ik nog nooit gehoord van de 'Snack tag'. Het is een vragenlijst die werd bedacht door Merel van Lotus Writings. Ik werd op mijn beurt dus getagd door Renilde van mooi ding. Omdat het eens iets anders mag zijn op m'n blog dan m'n baclofenpomp, spasmes, revalidatie of rolstoel gedoe, let's go voor de Snack Tag!

Wat is je favoriete fastfood restaurant?
Zonder twijfel Pizzahut! Mij kun je niet bekoren met MC Donalds of Quick. Behalve als we op ski reis gaan dan eet ik onderweg omdat het van niet anders kunnen is wel eens een cheeseburger bij Burgerking. 


Zoete of zoute popcorn?
Ik ben niet zo zot van popcorn, de achterblijvende pelletjes in je mond, je weet wel... maar als ik er eet geef me dan maar de zoete.


Wat is je favoriete ijsje?
Stracciatella ijs van de 'Il Gusto d'italia op de markt in Ieper.


Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt
De allerlekkerste taart is de appeltaart volgens het recept van m'n mémé, met een krokant laagje gebakken suiker over de appeltjes. Of een boule de berlin daar zeg ik geen nee tegen.


Take-Away of zelf iets te snacken maken?
Sinds ik de gerechtjes van Sandra Bekkari ontdekte zou ik zeggen zelf iets te snacken maken. Echt, gezond en klaar in geen tijd. Ok, ik zal hier de heilige niet uithangen, breng je  een 'pitta met kip, andalouse en alle groentjes mee'?


Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M's?
Een kaasplankje. Maar zonder van die stinky of schimmelkaas.  Een stukje oud amsterdam en ik ben content.


Wat is je favoriete tussendoortje?
Ik heb niet echt een favoriet tussendoortje, een stukje pure chocolade bij een tas koffie, of maltezers daar kan ik echt niet afblijven als het voor m'n neus gezet word.


Warme of koude appeltaart?
Warm, met een bolletje ijs en slagroom. Mmm, kwijl kwijl, kunnen jullie me een stukje brengen?


Wat bestel je het liefst op een terrasje?
Als het al op een uur is waarop het gepermitteerd is om alcohol te drinken? Een cava'tje! Voor wie me op social media volgt '#allesgaatbetermetcava', toch? 


Welke snack ligt er naast je frietjes?
Geen! Sinds we in een dorp wonen met een frituur die naast hun snacks ook  lekkere verse bereidingen serveert eet ik altijd een slaatje met vis of verse vol ou vent. 


Wat is je favoriete chipssmaak?
Alles! Als het maar chips zijn. Als ik echt een smaak moet uitkiezen? De bolognese van Crocky!


Ik zou zeggen plof je in de zetel met een zak chips en klink met je cava'tje op mij! Bij deze geef ik de fakkel door aan Karin van de blog Mom Runs The City en Elke van de blog Made By Ellemieke.

#Enjoy Your Life !!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten